Pécs tűz

Épületekbe is belekapott a tűz amely gyorsan terjed az erős szélben. A rendőrség gondatlanságból.


Majusfa Allitas Aprilis 30 Majus 1 Dolores Park Park Travel

21 hours agoNagy területen kigyulladt az erdő és a bozótos Pécs külterületén az Akó dűlőn csütörtökön írja a katasztrófavédelem.

. Pécs - Kertváros kameránk látképén kezdett lángolni a Mecsek. Az egyik lakó füstre és dörömbölésre kelt fel ő órákig állt. Hét lakónak kellett elhagynia az otthonát egy idős házaspárt füstmérgezés miatt szállítottak kórházba.

Mint az Infostart hírül adta csütörtökön három ház teljesen leégett több további pedig megrongálódott Pécs nyugati külvárosában a Mecsekoldalban az esemény hétvégi házakat érintett. Épületekbe is belekapott a tűz amely gyorsan terjed az erős szélben. Hatalmas lángokkal égett a Bogádi úton egy hatalmas műanyaglerakat a tűzoltóknak végül sikerült eloltania.

21 hours agoÚjabb tűz ütötte fel a fejét webkameráinkon. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. A pécsi hivatásos tűzoltók öt gépjárművel vonultak a helyszínre de katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották.

Mint az Index is megírta nagy területen lángokban állt a Mecsek veszélybe sodorva az emberek életét. Hamarosan újabb részletekkel jelentkezünk. A tűz a garázsból indult és pillanatok alatt tovább terjedt.

Szám alatt 10 kW-os HMKE napelemes rendszer telepítése. Nagy területen ég az erdő és a bozótos Pécs külterületén az Akó dűlőn. Kiégett két lakás Pécsen miután tűz ütött ki egy nyolclakásos társasház garázsában a Zsinkó István utcában közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság OKF az MTI-vel szerda hajnalban.

Egy férfi szemetet égetett lángba borította a Mecseket. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. 3 hours agoA Mecsekerdő Zrt.

Egyedülálló elérést országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. A nagy erőkkel kivonuló pécsi szigetvári és komlói hivatásos valamint a szabadszentkirályi önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása. Több hektárra terjed ki a tűz amely hétvégi- és lakóházakat is érintett.

A pécsi tűzoltók nagy rajjal érkeztek a Patacs fölötti területre ahol megkezdték az oltást. 4 hours agoTeljes felelősséget vállalok a történtekért írta a Facebookon. 5 hours agoFehér János.

Horváth Nikolett Csilla azt mondta a tűz egy bozótosban keletkezett a város hétvégi házas. A tűztragédia után a feltételezett elkövetőt a rendőrség elfogta a férfi pedig most a kilétét is felfedte és nehéz szavakkal kért bocsánatot. Annyira hatalmas a füstoszlop hogy azt a város minden részéből látni lehet.

Közülük három leégett és három gázpalack is felrobbant közölte a katasztrófavédelem. Kilométerekről látszott hogy valami ég Pécs. Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak de mára elavulhattak.

A bejegyzésben az áll hogy a férfi. Családok otthona veszett oda a megfékezhetetlennek tűnő lángokban csütörtök délután Pécsen. 14 hours agoMegszólalt a pécsi tüzet okozó férfi Mutatjuk a megrázó nyilatkozatot.

Az ő gondatlanságából ütött ki tűz Pécs északnyugati részénél a Mecsek lábánál csütörtök délután. 6 hours agoBocsánatot kér mindenkitől az anyagi károkat megtéríti amennyire ez emberileg lehetséges. Tűz Címlap Tűz Hatalmas láng.

Tűzördög pusztított Pécs határában kitört a riadalom. Közösségi oldalakon publikált olvasói fotók tanúsága szerint Patacs városrésztől északra gomolyog a füst a hegyoldalban. A Katasztrófavédelem a következőket írja.

2000000- Ft 100 Projekt tartalma. A közlemény szerint a garázsban bútorokat vitorlákat az. A nagy erőkkel.

Még a belvárosból is látni lehetett a hatalmas lángokat és érezhető volt a füst. Tegnap délután Pécsen egy többszintes társasház második emeleti lakásában keletkezett tűz. BAMA - Baranya megyei hírportál.

20 hours ago1610 Hétvégi házak is lángra kaptak egy nagy kiterjedésű bozóttűzben Pécs nyugati külvárosában a Mecsekoldalban csütörtök délután tájékoztatta a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Egy Facebook-posztban kért elnézést az elszenvedett károkért minden pécsitől az a férfi akinek gondatlanságából csütörtök délután tűz ütött ki Pécs északnyugati részénél a Mecsek lábánál. 21 hours agoTűz ütött ki Pécs északnyugati szélén a Mecsek lábánál.

A lángok eloltásán csaknem száz tűzoltó dolgozik a lakott. Még szerda délután is dolgoztak a tűzoltók annál a pécsi társasháznál ahol éjjel egy óra körül csaptak fel a lángok. Esti lapértesülések szerint a tűz több hektáron tombol koradélután óta.

20 hours agoA pécsi komlói és szigetvári tűzoltók a tűz körülhatárolásán az ingatlanok megóvásán dolgoznak hogy a lángok ne terjedhessenek tovább - mondta a szóvivő. Füstködbe burkolózott a Lánc utca Kiérkezésükkor a második és harmadik emelet füsttel telítődött. Projekt tényleges befejezésének napja.

Pécs nyugati felében délelőtt kigyulladt az aljnövényzet és csaknem negyven hektáros terület égett le. Egy Facebook-posztban kért elnézést az elszenvedett károkért minden pécsitől az a férfi aki azt állítja. Kigyulladt egy ház és hatalmas lángokkal ég aljnövényzet Pécsen az Akó dűlőben.

Munkatársai az elsők között riasztotta a tűzoltókat a Pécs-Patacsi erdőrészlet közvetlen szomszédságában keletkezett tűzhöz amelynek oltásába több terepjáróval azonnal bekapcsolódott az Árpádtetői Erdészet 15 szakembere akik a katasztrófavédelemmel együtt több mint hat órán át küzdöttek a lángokkal írta közleményében. Pécs Táncsics Mihály u. A tűz gyorsan terjedt több lakóház is kigyulladt valamint nagy területen égett a bozótos is.

A tűz rendkívül gyorsan terjedt mivel a városban hónapok óta nem volt csapadék és a fák alatti fű és a bozótos szinte mindenütt teljesen kiszáradt. 0709 Nyilvánosan bocsánatot kér a mecseki tűz okozója Pécs összes lakójától a katasztrófa miatt melyért vállalja a felelősséget viszont nyilatkozata szerint nem szándékosan okozta a károkat.


Izland Telen Hasznos Tudnivalok Es Tippek Teli Izlandi Utazashoz Island Hot Springs Natural Landmarks


Kozzeteve Itt Tettyei Mesztufa Barlang


Sopron Hungary Budapest Hungary Sopron Hungary


A Zsolnay Mauzoleum Hungary Budapest Hungary Beautiful Places


Pin By Judit Sorselemzo Josno On Josno Pecsen Pecs Movie Posters Atrium


4 068 Kedveles 18 Hozzaszolas Der Heni Heni Der Official Instagram Hozzaszolasa Nagyik Apos Macko Nagypap Candles Flameless Candle


Fireplace Home Decor Decor


Iden Az Utolso 10 Millioszoros Nap 2015 November 3 Joslas Sorselemzes Pecsen Cauldron Witches Cauldron Witch


Brassoi Apropecsenye Tarcsan Kicsit Maskepp Bbq Grilling Food


Fotok


Turkish Hungarian Friendship Park In Szigetvar Sultan Hungary Natural Landmarks


A Zsolnay Mauzoleum Hungary Beautiful Places Visual Art


Hungarocell Diszkandallo Fireplace Decor Home Decor


Szerv Ora Ami Megmutatja Hogy A 12 Fo Szervunk Mikor Aktiv


Zsolnay Cabinet Vase Eosin Glaze Zsolnay Cabinet Vase Eosin Glaze Pecs Hungary Ca 1900 Five Churches Medallion Porcelain Ceramics Pottery Art Vase


Pin By Gabor Csertan On Work Vehicles Trucks


Pin On Zsolnay Historizmus


Minden Az Elso Lepessel Kezdodik Tiger Pictures Tiger Wallpaper Wild Animal Wallpaper


Tuz 2 2 By Victor Vasarely Victor Vasarely Op Art Victor

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1